Probleemzones

 

Het lichaam kent specifieke plekken waar vetreserves worden opgeslagen. Deze plekken worden als probleemzones ervaren als ze uiterlijk zichtbaar worden.

 

Het hoe en waarom van vetdepots.

Genetisch is bepaald dat vrouwen op specifieke plekken extra vetopslag hebben om als voeding voor haar baby te kunnen dienen. Deze depots worden bij een gewichtstoename als eerste gevuld. Elke vrouw heeft van deze depots. Bij de één zijn ze sneller of meer gevuld dan bij de ander.

Vrouwen slaan vet op voor “slechtere tijden”, een oerfunctie. De vetopslag zit meestal in de gebieden die in naast staande illustratie zijn aangegeven.
Door lokaal mindere doorbloeding is dat mogelijk. Door die mindere doorbloeding voelen billen en bovenbenen vaak koud aan, terwijl je het niet koud hebt.
Door de combinatie van vacuüm en beweging creëer je doorbloeding en daardoor verbranding op de plaatsen waar het overtollige vet zit !!!!!

Bij mannen zit “het zwembandje” meestal op de buik. Mannen kunnen daar gericht vet verbranden, maar ook trainen voor meer spierkracht in de buikstreek.

Oplossingen

De TFM methode bestaat uit het doen van specifieke oefeningen in een verwarmde cabine. Hierdoor worden probleemzones zoals taille, buik, billen, heupen en benen slanker, strakker en gladder.

Door de TFM methode te combineren met de oefeningen in de Vacu Move wordt er in een breed spectrum gewerkt aan vermindering vetopslag en verbetering lichamelijke conditie.