Oefeningen in een warmte cabine voor versnelde afbraak van vetophoping.

De TFM-methode bestaat uit het verrichten van specifieke oefeningen in transparante verwarmde cabines. Deze oefeningen zijn gericht op die plaatsen waar men vooral centimeters kwijt wil raken. De speciale buik- heup- of dijprogramma’s zorgen voor de verbranding van de daar aanwezige vetophoping. De warmte zorgt voor ontspannen spieren waardoor de spierpijn wordt voorkomen en de afbraak van plaatselijke vetreserves nog meer wordt bevorderd. Tevens vindt hierdoor een afterburn-effect plaats: de vetverbranding gaat nog geruime tijd ná de behandeling door. De oefeningen vinden paats onder individuele, deskundige begeleiding in een ontspannen sfeer.
Deze oefensessies nemen slechts 30 minuten van uw tijd in beslag. Zo wordt bewegen weer leuk!

Wat kunt u bereiken?

Door de gerichte oefeningen corrigeert uw figuur plaatselijk of totaal maar u bereikt nog meer:

  • uw conditie verbetert aanzienlijk
  • u zult meer energie hebben en vitaler zijn
  • uw spieren zullen sterker en steviger worden
  • uw doorbloeding verbetert en uw cellulitis vermindert

Hoe gaat het in zijn werk?

Twee maal per week doet u een half uur oefeningen, gemakkelijk liggend in een cabine waarin het ongeveer 38ºC is. U begint met een basisschema voor buik, billen en benen zodat uw lichaam voorbereid is op de volgende schema's en daarna krijgt u steeds een persoonlijk schema dat gericht is op uw probleemzones. In de cabine zitten hand- en voetlussen die voor weerstand zorgen tijdens de oefeningen waardoor u intensief maar comfortabel traint en afslankt op de door u gewenste plaatsen.
 
De warmte voorkomt spierpijn, de oefeningen zorgen voor een goede doorbloeding en overtollig vet verdwijnt op plaatsen waar u dat wilt. De oefeningen zijn niet zwaar en iedereen kan ze met plezier uitvoeren. dit alles onder begeleiding en in een rustige ontspannen sfeer.
 
De ervaring leert, dat rugproblemen en reumatische klachten soms zelfs verminderen.
Ook als uw doelstelling is bereikt kunt u bij LijfStyle blijven om uw figuur en conditie op peil te houden .